Codarts Pop Orkest Tribute Muziekprogramma

De feestelijke ontsteking van de kerstboom voor het stadhuis wordt vervolgd met een uitgebreid muziekprogramma door het Codarts Pop Orkest in de tuin van het stadhuis. Dave van der Wal zal met zijn Wintervariété een verrassende rol spelen om het muziekprogramma van deze dag te verbinden. Bereid u voor op een sprookjesachtige guerrilla. 
In de stadhuistuin kunt u zoals gezegd genieten van een unieke tribute. Het Codarts Poporkest o.l.v. Ronald Kool, vult de stadhuistuin met romantische klanken. Er staat een tribute aan de grootste diva’s aller tijden op het programma. Dat wordt heerlijk zwijmelen op de prachtige klassiekers. Een beetje van Aretha, Etta en Nina, gespeeld door een fantastische band bestaande uit Codarts alumni. Gezongen door aanstormende talenten Eline Mann, Spohia Schutte en Danique van der Vlugt. Dream A Little Dream With is, in een sprookjesachtige wintertuin.  De visuals in de tuin en de hal worden verzorgd door Notdef en Co2ro en zijn speciaal ontworpen voor deze gelegenheid.

 

Tijd: 19:00 uur – 20.30 uur
Locatie: Stadhuistuin en -hal, Coolsingel 40, Rotterdam
Tickets: Aanmelden is niet nodig voor dit onderdeel
Op 22 maart speelt het Codarts Poporkest om 22:00 uur in het Oude Luxor : Popklassiekers en eigen werk in een luxe uitvoering.