Praktische informatie

Winter in Rotterdam

Dit jaar organiseert Gemeente Rotterdam met samenwerkende cultuurinstellingen Winter In Rotterdam. Een actief evenementenprogramma dat bestaat uit verschillende onderdelen verspreid over de stad.

Als start opent Rotterdam op 8 december 2017, als verwelkoming van de winter, de deuren van haar stadhuis. Tijdens een avondvullend winterprogramma kan iedereen, van jong tot oud, gratis deelnemen aan allerlei activiteiten. Er worden, naast de jaarlijkse ontsteking van de kerstboom, rondleidingen, een muziekprogramma en een kinderdansworkshop georganiseerd.

Huishoudelijke mededeling: Houd rekening met mogelijke tassencontrole.                                  Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

Winter in Rotterdam biedt daarnaast, in de maanden december en januari, Dave’s Wintervariété in Museumpark, Ijsvrij in Het Park, Visjes, wonderlijke aquaria in het stadscentrum van Rotterdam en Christmas Kerrols op de trappen van het berusgebouw. Informatie hierover vindt je op deze website.

Vanwege problemen met de vergunning kan het volledige programma van De Winterkas dit jaar niet doorgaan. Ter vervanging bouwen we in de kerstvakantie (22 december t/m 7 januari) een knusse loods waar u kunt genieten van live concerten van UIT ROFFA en films van Pleinbioscoop Presenteert op het Schouwburgplein.

 

Open Stadhuis:

Datum: 8 december 2017

Tijden: 17:00 uur – 22:00 uur 

Locatie: Stadhuis, Coolsingel 40, Rotterdam

Aanmelden: Deelname aan het programma Open Stadhuis is gratis. Wel moet je je voor de tours, workshops en het feest aanmelden.Dit kan via de ‘tickets’-link bovenaan deze website.

Indien u vragen heeft, bijvoorbeeld over de bereikbaarheid en/of toegankelijkheid voor mindervaliden, stuur dan een e-mail naar communicatie@stichtingdeloodsen.nl. Ook kunt u (tijdens kantooruren) bellen naar 010-4116693.