Praktische informatie

Winter in Rotterdam
Dit jaar organiseert Gemeente Rotterdam met samenwerkende cultuurinstellingen Winter In Rotterdam. Een actief evenementenprogramma dat bestaat uit verschillende onderdelen verspreid over de stad.
Als start opende Rotterdam op 8 december 2017, als verwelkoming van de winter, de deuren van haar stadhuis. Tijdens een avondvullend winterprogramma koniedereen, van jong tot oud, gratis deelnemen aan allerlei activiteiten. 
Winter in Rotterdam biedt daarnaast, in de maanden december en januari, een Winterprogramma op het Schouwburgplein met filmclassics van Pleinbioscoop Rotterdam en livemuziek van UIT ROFFA. Verder kun je Dave’s Wintervariété bezoeken in Museumpark, Ijsvrij in Het Park, Visjes (wonderlijke aquaria in het stadscentrum van Rotterdam) en Christmas Kerrols op de trappen van het beursgebouw.
 
Winterprogramma Schouwburgplein:
Data: 23 december 2017 t/m 7 januari 2018
(LET OP: De startdatum is verplaatst naar 23 december i.p.v. 22 december. Dit vanwege onvoorziene tegenslag bij de opbouw.)
 
Tijden
Muziek: 14:00 – 17:00
Films: 20:00 (aanvang)
Kinderfilms: 17:00 (aanvang)
Kinderworkshops: 15:00 – 17:00 
 
Locatie: Schouwburgplein, Rotterdam
 
Ticketinformatie: De concerten zijn gratis voor iedereen te bezoeken. Voor de films is het noodzakelijk een kaartje te kopen.
Ticketprijzen:
Reguliere films: €5,-
Kinderfilms: €3,-
Combi kinderfilm en -workshop: €4,50

 

Indien u vragen heeft, bijvoorbeeld over de bereikbaarheid en/of toegankelijkheid voor mindervaliden, stuur dan een e-mail naar communicatie@stichtingdeloodsen.nl. Ook kunt u (tijdens kantooruren) bellen naar 010-4116693.